brezplačna poštnina pri naročilu nad 80€

Slide
POŠTNI NABIRALNIKI

Poštni nabiralniki so izdelani iz pločevine , nosilni okvirji pa iz aluminijastih odlitkov, ki se centralno odpirajo za lažjo dostavo pošiljk. Ohišje je standardno lakirano v sivi epoksi barvi RAL 7030.
Nabiralnike izdelujemo v tri, štiri oz. šest vratni izvedbi, tako, da je možna vsakovrstna kombinacija zahtevanih variant.

Slide 1
sistemi ključev
Odklenite več vrat z enim ključem

S sistemom klasičnega, glavnega, generalnega ali centralnega ključa lahko odklepate več ključavnic (ki imajo v osnovi različne ključavnice) z istim ključem, brez izgube časa z iskanjem pravega ključa.
Velja za standardne cilindre, obešanke in ključavnice za poštne nabiralnike.

ConTLock - jeklena varnostna ključavnica za zabojnike

cont_lock_kljucavnica_za_kontejnerje_zabojnike_flok_komenda
Različica spremenjene cene:
Prodajna cena: 241,56 €
Popust
Opis izdelka:
Varnostno zaklepanje ladijskih zabojnikov in vrat polpriklopnikov z jekleno ključavnico ConTLock

Iskanje najboljše ključavnice za zaščito vašega ladijskega zabojnika (kontejnerja) ali vrat polpriklopnikov ni enostavno. Pomembno je, da izberete ključavnico, ki bo opravila svoje delo, da vrata na vašem ladijskem zabojniku (kontejnerju) ali polpriklopniku držite trdno zaprta in preprečite, da bi notranje blago med pošiljanjem izpadlo oz. bi ga kdo ukradel. 

Danes je varnost nujna. Naša ključavnica ConTLock zavaruje vrata vseh polpriklopnikov in ladijskih zabojnikov (kontejnerjev) tako, da zaklene navpične zapahe. Ključavnica je idealna tako za gradbeno kot transportno industrijo. 

Ključavnica je izdelana iz jekla in zaščitena z lamelnim cinkanjem, zaradi česar je zaščitena pred vremenskimi vplivi.

Ta ključavnica dobro opravlja svoje delo in bo brez težav varovala vaša vrata. Sama ključavnica je nastavljiva in se lahko prilega različnim vrstam vrat, ki jih najdemo na številnih zabojnikih. 

Spletna stran www.flok.si uporablja piškotke. Ali se strinjate, da se vam naložijo piškotki? Več v Izjavi o varovanju podatkov.
 x 

Košarica je prazna