brezplačna poštnina pri naročilu nad 80€

Cilindrični vložek BKS 5000 Livius

Cilindricni_vlozek_BKS_50_livius
Različica spremenjene cene:
Prodajna cena: 44,91 €
Popust
Dolžina cilindra v mm:
Prstan:
Dodatni ključi:
Vrsta ključev:
(izberite ob naročilu več kot enega cilindra)
N+G funkcija:
Cilindricni_vlozek_BKS_50_livius
Cilindricni_vlozek_BKS_50_prerez_EN
Opis izdelka:

Serija 50 sodi med zelo varne cilindrične vložke, ki so namenjeni za vhodna ali notranja vrata, ki potrebujejo vrhunsko varnostno zaščito. Za zaklepanje skrbi šest zapornih klinov, ki so posebno oblikovani proti tipanju. Cilindrični vložek je odporen proti nasilnemu potiskanju zapornih elementov v ohišju.

Ključ je narejen iz nikljanega srebra in ima specifično patentirano obliko ter profil, tako da je duplikat mogoče narediti le pri URADNEM ZASTOPNIKU. To pomeni, da v Sloveniji kopijo ključa lahko dobite le v podjetju FLOK d.o.o., kar cilindričnim vložkom BKS dodatno povečuje varnost. Ob nakupu je priložena VARNOSTNA KARTICA, brez katere izdelava duplikatov ključev ni možna. Priloženih je 5 ključev.

Ob naročilu več cilindrov na enak ključ je priloženih 5 ključev - za vse cilindre skupaj.

Ohišje cilindričnega vložka je narejeno iz medenine, ki je naknadno obdelana (matirana, polirana, sijoča, nikljana). Vložek se v vrata pritrdi z nikljanim jeklenim ali medeninastim vijakom M5 x 60 mm. Cilindrični vložki serije 50 ustrezajo tudi nemškima standardoma DIN EN 1303 in DIN 18252.

Za dolžine, ki niso vpisane v izbirno polje nas prosim pokličite.

Pojasnila6 N+G FUNKCIJA (doplačilo)
Dvojni profilni cilinder s to funkcijo omogoča neodvisno vrtenje prstana preko jeder z obeh strani. To pomeni, da lahko ključavnico odklenimo z drugim ključem, čeprav je na drugi strani ključ ostal v ključavnici. N+G je možno vgraditi v cilindrične vložke, kjer je minimalna razdalja enega dela cilindra do centrale 27,5 mm.

 pdf KATALOG BKS

Spletna stran www.flok.si uporablja piškotke. Ali se strinjate, da se vam naložijo piškotki? Več v Izjavi o varovanju podatkov.
 x 

Košarica je prazna