brezplačna poštnina pri naročilu nad 80€

Slide
POŠTNI NABIRALNIKI

Poštni nabiralniki so izdelani iz pločevine , nosilni okvirji pa iz aluminijastih odlitkov, ki se centralno odpirajo za lažjo dostavo pošiljk. Ohišje je standardno lakirano v sivi epoksi barvi RAL 7030.
Nabiralnike izdelujemo v tri, štiri oz. šest vratni izvedbi, tako, da je možna vsakovrstna kombinacija zahtevanih variant.

Slide 1
sistemi ključev
Odklenite več vrat z enim ključem

S sistemom klasičnega, glavnega, generalnega ali centralnega ključa lahko odklepate več ključavnic (ki imajo v osnovi različne ključavnice) z istim ključem, brez izgube časa z iskanjem pravega ključa.
Velja za standardne cilindre, obešanke in ključavnice za poštne nabiralnike.

Obešanka BKS Livius

No image set
Različica spremenjene cene:
Prodajna cena: 80,84 €
Popust
No image set
No image set
No image set
No image set
Opis izdelka:
 • Serija 50 LIVIUS:
  Ključ je narejen iz nikljanega srebra in ima specifično patentirano obliko ter profil, tako da je duplikat mogoče narediti le pri URADNEM ZASTOPNIKU. To pomeni, da v Sloveniji kopijo ključa lahko dobite le v podjetju FLOK d.o.o., kar obešankam BKS dodatno povečuje varnost. Ob nakupu je priložena VARNOSTNA KARTICA, brez katere izdelava duplikatov ključev ni možna.Priloženih je 5 ključev. Cena je za obešanko Livius 50 mm.

  mere obešank:        A           B          C           D
  Livius – 35 mm 56.2 mm 32 mm 35 mm Ø9 mm
  Livius – 50 mm 56.2 mm 32 mm 50 mm Ø9 mm
  Livius – 125 mm 56,2 mm 32 mm 125 mm Ø9 mm
Spletna stran www.flok.si uporablja piškotke. Ali se strinjate, da se vam naložijo piškotki? Več v Izjavi o varovanju podatkov.
 x 

Košarica je prazna