Slide
POŠTNI NABIRALNIKI

Poštni nabiralniki so izdelani iz pločevine , nosilni okvirji pa iz aluminijastih odlitkov, ki se centralno odpirajo za lažjo dostavo pošiljk. Ohišje je standardno lakirano v sivi epoksi barvi RAL 7030.
Nabiralnike izdelujemo v tri, štiri oz. šest vratni izvedbi, tako, da je možna vsakovrstna kombinacija zahtevanih variant.

O podjetju


Zgodovina družinskega podjetja Flok d.o.o. sega v leto 1969, ko je ustanovitelj Srečo Krmavnar odprl popoldansko obrt. Za uraden začetek družinskega podjetja Flok d.o.o. pa štejemo leto 1976.

Kvalitetna izdelava, fleksibilnost proizvodnje in ambicioznost lastnikov so poskrbeli za hiter razvoj podjetja, ki je skoraj polovico svojih proizvodov izvažalo v tedanje republike bivše Jugoslavije. Povečanje proizvodnje je pripeljalo tudi do nove delavnice, ki je leta 1981 zrasla na sedanjem sedežu podjetja. Proizvodni program se je vse bolj širil in tudi potreba po delavni sili se je povečala. Do konca devetdesetih let prejšnjega stoletja je podjetje že zaposlovalo 20 ljudi.

Po razpadu Jugoslavije je zaradi izgube južnih trgov podjetje utrpelo velik padec prometa. Časi so bili težki, vendar do odpuščanja ni prišlo. Podjetje je krizo premagalo z razvojem novih proizvodov. Med najuspešnejšimi je bila izdelava prečnih varnostnih zapahov.

Z izjemnim znanjem na področju ključavnic smo razvili tudi lasten cilindrični vložek, ki je veljal za enega najvarnejših na trgu. Vse skupaj je pripeljalo do vnovične širitve poslovnih prostorov, saj se je del proizvodnje preselilo v klet stanovanjsko-poslovnega objekta neposredno ob sedežu podjetja.

Nagrada za trud je prišla leta 1994 na Celjskem obrtnem sejmu, kjer je podjetje Flok d.o.o. prejelo prestižno priznanje Srebrni ceh.

Leta 1992 se je podjetje pravno preoblikovalo iz obrti v družbo z omejeno odgovornostjo.

flok

Spletna stran www.flok.si uporablja piškotke. Ali se strinjate, da se vam naložijo piškotki? Več v Izjavi o varovanju podatkov.
 x 

Košarica je prazna