Slide
POŠTNI NABIRALNIKI

Poštni nabiralniki so izdelani iz pločevine , nosilni okvirji pa iz aluminijastih odlitkov, ki se centralno odpirajo za lažjo dostavo pošiljk. Ohišje je standardno lakirano v sivi epoksi barvi RAL 7030.
Nabiralnike izdelujemo v tri, štiri oz. šest vratni izvedbi, tako, da je možna vsakovrstna kombinacija zahtevanih variant.

SISTEM ISTEGA, GLAVNEGA, GENERALNEGA ALI CENTRALNEGA KLJUČA

 
Slide 1
sistemi ključev
Odklenite več vrat z enim ključem

S sistemom klasičnega, glavnega, generalnega ali centralnega ključa lahko odklepate več ključavnic (ki imajo v osnovi različne ključavnice) z istim ključem, brez izgube časa z iskanjem pravega ključa.

ZAKLEPNI SISTEM ISTEGA KLJUČA

Najenostavnejši je sistem več profilnih cilindrov NA ISTI KLJUČ. Glavni vhod, drvarnica, garaža, vikend in pisarna se odpirajo z istim ključem. V ta sistem lahko poleg standardnih profilnih cilindrov vključimo obešanke in ključavnice za poštne nabiralnike.

ZAKLEPNI SISTEM GLAVNEGA KLJUČA

Omogoča, da več prostorov, zaklenjenih s profilnimi cilindri,katerih ključi jih medsebojno ne morejo odpirati, odpira poseben ključ, ki ga imenujemo GLAVNI
KLJUČ. Glavni ključ uporablja za to pooblaščena oseba.

 sistem glavnega kljuca flok

 

ZAKLEPNI SISTEM GENERALNEGA KLJUČA

Sistem se priporoča za velike objekte, ki so razdeljeni na poljubno število manjših enot (veja A, B, C …). Več oseb uporablja ključe (ključ 1, 2, 3, 4 …), s katerimi lahko
odklepajo / zaklepajo samo en glavni vhod, posameznik pa ima dostop samo do določene skupine prostorov 1, 2, 3, 4 … Ureditev je sestavljena iz več sistemov glavnega ključa, povezuje pa jih GENERALNI KLJUČ, s katerim pooblaščena
oseba odklepa / zaklepa vse prostore. Celotni sistem zapiranja zagotavlja zanesljivo delovanje katere koli organizacijske razvrstitve prostorov.

sistem generalnega kljuca flok

 

ZAKLEPNI SISTEM CENTRALNEGA KLJUČA

Namenjen je stanovanjskim in poslovnim zgradbam s skupnimi prostori ter prehodi. Skupne prostore, ki jih določa zaklepni načrt, lahko uporabniki odklepajo / zaklepajo s ključem, to je vrata svojega stanovanja oziroma delovnega mesta, medsebojno
odpiranje pa ni mogoče. Odklepanje / zaklepanje izven zahtev zaklepnega načrta je popolnoma izključeno.

sistem centralnega kljuca flok

 

Spletna stran www.flok.si uporablja piškotke. Ali se strinjate, da se vam naložijo piškotki? Več v Izjavi o varovanju podatkov.
 x 

Košarica je prazna