CNC proizvodnja

V našem podjetju vam nudimo CNC obdelavo po vašem naročilu. Nudimo usluge v večjih in manjših serijah: iz paličnega materiala do premera Φ77mm iz kosovnega materiala do premera Φ254mm. Izkušnje imamo z obdelavo večine...

Livarna in orodjarna

V našem podjetju, kjer večino lastnega proizvodnega programa in ključavnic naredimo sami, vam nudimo tudi brizganje izdelkov po vaših željah. Večina naših izdelkov je brizgana iz cinkove zlitine, zato vam lahko...

Izdelava ključev in servis

V našem podjetju vam kakovostno izdelamo ključe za vse vrste vrat. Poleg izdelave ključev vam nudimo tudi celovito ponudbo ključavnic, cilindričnih vložkov, kljuk za vhodna in notranja vrata… Nudimo vam: izdelavo sistemskih...

flok chipolo banner

FLOK d.o.o. je pridobil certifikat zlate odličnosti AAA


S ponosom sporočamo, da smo pridobili najvišje priznanje, certifikat zlate bonitetne odličnosti AAA, ki jo mednarodno priznana družba Bisnode podeljuje na evropski ravni.
FLOK d.o.o. po analizah za leto 2018 spada v 9,2% najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji ter se tako uvršča v najvišji razred AAA. Bisnode je med vsemi gospodarskimi subjekti izluščil zlata bonitetno odlična podjetja (podjetja, ki po novem failure score modelu najvišji razred AAA dosegajo tri leta zaporedoma), slednjo si lasti tudi naše podjetje.
Podjetja, ki izkazujejo bonitetno odličnost, predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji, tako strankami, kupci, dobavitelji, kot tudi zavarovalnicami, bankami ter drugimi poslovnimi partnerji.
Zlata bonitetna odličnost je rezultat timskega dela in pomeni za nas potrditev, da poslujemo po pravilno načrtovanih smernicah ter nam predstavlja veliko motivacijo za naprej.
flok

ecriptex header 1

video nadzor flok

Ne spreglejte ...

Spletna stran www.flok.si uporablja piškotke. Ali se strinjate, da se vam naložijo piškotki? Več v Izjavi o varovanju podatkov.
 x 

Košarica je prazna